Atentie! Informaţiile oferite de aceast blog nu înlocuiesc vizita la medicul dumneavoastră. Scopul acestei lucrări este de a vă ajuta să înţelegeţi mai bine diferitele afecţiuni, tulburări, teste şi tratamente, astfel încât să puteţi comunica mai eficient cu medicul dumneavoastră şi împreună să colaboraţi pentru menţinerea unei mai bune stări de sănătate.

Vaccinări la adult

Vaccin adulti
Mulţi adulţi cred că necesitatea vaccinării dispare după încheierea copilăriei. Ei presupun că vaccinurile administrate în copilărie îi vor proteja pentru tot restul vieţii. Aceasta este în parte corect, dar:
 • Unii dintre adulţi n-au fost vaccinaţi în copilărie.
 • Vaccinurile mai noi nu erau disponibile în perioada în care unii dintre adulţii de acum erau copii.
 • Imunitatea poate scădea în timp.
 • Cu vârsta veţi deveni mai susceptibil la boli infecţioase de tipul pneumoniei şi gripei.
 în fiecare an, 20 000 sau chiar mai mulţi americani mor datorită unor boli care puteau fi prevenite prin vaccinările obişnuite ale adultului. Adesea, motivul vaccinării coristă în faptul că oamenii nu sunt conştienţi de necesitatea vaccinării. Pentru adulţi se recomandă mai multe vaccinuri. în funcţie de starea dumneavoastră de sănătate, istoricul medical şi riscul expunerii la diverse boli, se stabilesc vaccinurile de care aveţi nevoie,

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.